En çok sevdiğim sabırsızlık la beklediğim dizide anlaşılan reyting kurbanı oldu ve bitirildi. Senaryoyu çok güzel bağlamışlar çok hoşuma gitti yine de çok üzgünüm .Nasıl ölçüyorlar bu reytingi bilmiyorum ama bence çok yanılıyorlar gecenin geç saatinde olmasına rağmen ben kendi adıma sabırsızlıkla bekliyordum zaman zaman ağladım zaman zaman güldüm düşünün ki izleyicisiyle ne kadar özdeşleşmiş bir yapımdı ama kanal ve yapımcılar bunu ne yazık ki göremediler arka sokaklar gibi uyduruk bir dizi devam ederken ve ben onu hiç seyretmezken o nasıl reyting alırda başarılı olur bu dizi yayında kaldırılacak diye sonlanır anlamakta güçlük çekiyorum İstanbul un varoşlarında konulan reyting cihazlarımı dizinin kaderini belirliyor, kurtlar vadisi 10 seneyi devirdi ve halen hit bazı tv ve yapımcıların hoşuna gitmese de bu gerçek, bu dizide bir o kadar başarılıydı ama görmesini bilen göze yazık tek tek saymaya çalıştım doğrumu bilmem ama bu dizide 1314 kişi rol almış ta başından beri kaliteyi varın siz hesaplayın eğer yayından kalkması tv kanalı ve başka sebeplerden olduysa bunu yayınlayacak cesur bir kanal bulmak ve inat la devam etmek gerekirdi bu yapım bizden biri, bizleri anlatıyordu bu kadar güzel bir proje her yapımcıya kısmet olmaz bunu düşünerek istekler doğrultusunda devam etmenin yolunu bulun lütfen biz halkız ve sizi seviyoruz istiyoruz sözlerimi şöyle bitirmek istiyorum; anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az.