| Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları | |
|
+4sky SaDeM mihriban_aslı07 ipek 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ipek Diziye Alışmış Üye
Mesaj Sayısı : 28 Points : 1144 Rep Puanı : 76 Kayıt tarihi : 31/08/09 Yaş : 30 Oyuncunuz :
| Konu: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları C.tesi Şub. 13 2010, 13:20 | |
| Her zamanki gibi harika bi bölümdü! mahmutun yeni türküsüde müthiş! Arda eskisi gibi çapkın bnce dha tatlıydı eski ardayı istiyorum:) | |
|
| |
mihriban_aslı07 Behzat Ç Tutkunu
Mesaj Sayısı : 316 Points : 4258 Rep Puanı : 75 Kayıt tarihi : 19/09/09 Yaş : 29 Nerden : KALBİNİN DERİNLİKLERİNDEN / H Oyuncunuz :
| |
| |
SaDeM • Emektar Üye
Mesaj Sayısı : 525 Points : 5150 Rep Puanı : 76 Kayıt tarihi : 28/01/10 Yaş : 42 Nerden : izmir Oyuncunuz :
| Konu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları C.tesi Şub. 20 2010, 07:40 | |
| çok güzel bir bölüm oldu.... fırat ve diyar keyifli anlar yaşattılar diziye... bende arkadaşa katılıyorum arda diziden çok uzaklaşmış gibi görünüyorrr.... eski hali daha hoştu... | |
|
| |
sky Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Points : 47 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 22/01/10 Yaş : 59 Nerden : istanbul Oyuncunuz :
| Konu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları Paz Şub. 21 2010, 01:04 | |
| evet güzel bir bölümdü.senaristleri kutluyorum gayet güzel topladılar diziyi.zamanla daha da güzel olacağına inanıyorum.ama haftaya hanımın çiftliğinin karşısında olacağız bakalım reytingler nasıl olacak.zira dizinin epey bir seyredeni var.arda ve zeynep gayet güzel bir ikili oldular bence pınar aydını diziye dahil etsinler.bu hafta mahmut seheri gayet güzel yola getiriyor.bizde bunu bekliyorduk.diyar ve fırat için bazı şeyler için daha erken.onların ilişkisi için acele etmesinler.bizlerede zaman versinler gözümüzün alışması için.yalnız merak ettim madem nejat işler dizi çevirecekti niçin kapalıçarşıdan ayrıldı.bunuda herhalde tmc yapımın cevap vermesi gerekiyor. | |
|
| |
pinar_fp Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 4 Points : 39 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 21/02/10 Yaş : 37 Nerden : istanbul Oyuncunuz :
| Konu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları Paz Şub. 21 2010, 17:22 | |
| arkadaşlar bu dizi çengelköyde çekiliyomuş tam olarak neresinde bilen var mı?????? | |
|
| |
nagehanbulut Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Points : 27 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 14/02/10 Yaş : 40 Nerden : istanbul Oyuncunuz :
| Konu: mahmut ile seher Paz Şub. 21 2010, 18:19 | |
| ya arkadaşlar ben bu seheri hiç anlamış değilim. bu kız ne istiyor? mahmut'a karşı ne hissediyor. hep diyor sen benim arkadaşımsın, yaralarıma merhem olacaksın. sonra da mahmut ona türkü yapınca sinirleniyor ve mahmut'ta uzaklaşmaya karar veriyor. mahmut başka kız bulunca da kıskançlık krizine giriyor. biri bana seher'in ruh halini anlatsın. bu arada o çiğköftelerden bize de paket yapsın, bekliyoruz.. | |
|
| |
SaDeM • Emektar Üye
Mesaj Sayısı : 525 Points : 5150 Rep Puanı : 76 Kayıt tarihi : 28/01/10 Yaş : 42 Nerden : izmir Oyuncunuz :
| Konu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları Ptsi Şub. 22 2010, 09:10 | |
| seher farklı duygular yaşıyo son günlerde bende sana katılıyorum.. bence arkadaşlıktan ileri gitmeye korkuyo bnece zamana ihtiyacı var.... | |
|
| |
kiraz Amatör Üye
Mesaj Sayısı : 11 Points : 168 Rep Puanı : 5 Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 44 Nerden : izmir Oyuncunuz :
| Konu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları Ptsi Şub. 22 2010, 14:05 | |
| Bu bölüm biraz durağandı. Reytinglerde yansımışbu. Tabi bide kırk kere dizinin saati değişti. İnşallah toparlarlar. Altan çok yakıştı bu diziye yahu. Bakıyorumda Fırat ve Diyar harika bir çift oldular. Aralarında bir çekim var. Bence çok uzatmasınlar seyirci alıştı bence onlara. Mahmut ve Seher de çok tatlılar Bu bölüm sadece bu iki çift seyirlikti. | |
|
| |
leylak Amatör Üye
Mesaj Sayısı : 10 Points : 74 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 23/01/10 Yaş : 38 Nerden : Almanya Oyuncunuz :
| Konu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları Salı Şub. 23 2010, 18:16 | |
| - kiraz demiş ki:
- Bu bölüm biraz durağandı. Reytinglerde yansımışbu. Tabi bide kırk kere dizinin saati değişti.
İnşallah toparlarlar. Altan çok yakıştı bu diziye yahu. Bakıyorumda Fırat ve Diyar harika bir çift oldular. Aralarında bir çekim var. Bence çok uzatmasınlar seyirci alıştı bence onlara. Mahmut ve Seher de çok tatlılar Bu bölüm sadece bu iki çift seyirlikti. bence daha çok erken arkadaşım | |
|
| |
kiraz Amatör Üye
Mesaj Sayısı : 11 Points : 168 Rep Puanı : 5 Kayıt tarihi : 03/02/10 Yaş : 44 Nerden : izmir Oyuncunuz :
| Konu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları Çarş. Şub. 24 2010, 09:43 | |
| Arkadaşlar Fırat 4 bölümdür dizide. Eğer dizi bu sene biterse kaldı 12 bölüm falan. Ne seyredicez biz ? Onlar sanal kişiler, Diyar evimizin kızı değilki ,bırakalımda Cemalle yaşanamamış o aşk Enginle başlasın artık.Sadece çekişme izlemek istemiyorum onunda bir sınırı var. Diyarın bu hırçın kız tavırları beni sıkıyor artık. Ben hemen ilişki yaşasınlar demiyorum ama Diyar bu kabalığı biraz bırakmalı ve ilk kıvılcımlar çakmalı artık.Bitmesine 5 bölüm kala falanmı başlasın aşkları sonrada pat diye dizi bitsin. Çok erkenden kasıt nedir anlamadım. İzleyici için erken olduğnu sanmıyorum diziyi bırakan bıraktı zaten. | |
|
| |
| Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları | |
|