Behzat Ç Fan Sitesi >> Behzat Ç Web Sitesi
Merhaba ziyaretçi! Behzat Ç Fan Sitesi

Sitemizdeki tüm forumları görüntüleyebilmek için aşağıdaki “Kayıt Ol” butonuna basarak aramıza katılabilirsin.

Zaten aramıza katılmışsan, “Giriş Yap” butonuna basarak forumda bilgi paylaşımında bulunabilirsin.
Merhaba ziyaretçi! Behzat Ç Fan Sitesi

Sitemizdeki tüm forumları görüntüleyebilmek için aşağıdaki “Kayıt Ol” butonuna basarak aramıza katılabilirsin.

Zaten aramıza katılmışsan, “Giriş Yap” butonuna basarak forumda bilgi paylaşımında bulunabilirsin.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Behzat Ç Dizisi, Behzat Ç Dizisi Fan Sitesi, Behzat Ç, Behzat Ç Dizisi Resimleri, Behzat Ç bölümleri, Behzat Ç Forum sitesi

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  İletişimİletişim  
Paylaştığınız Ve Paylaşımlardan Yararlandığınız Fan Sitesimizi Lüften Arkadaşlarınıza Tavsiye Ediniz : www.behzatc.snob.tv
Giriş yap
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Beni hatırla: 
:: Şifremi unuttum
Anket
Behzat Ç Yeni Sezonu Nasıl Buldunuz ?
İnanılmaz (Süper)
Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları I_vote_lcap87%Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları I_vote_rcap
 87% [ 13 ]
Beklediğim gibi
Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları I_vote_lcap13%Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları I_vote_rcap
 13% [ 2 ]
Hiç beklediğim gibi değil
Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları I_vote_lcap0%Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Geçen sezon daha iyiydi
Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları I_vote_lcap0%Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Toplam Oylar : 15
Haftanın en aktif yollayıcıları
No user
Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma
Istatistikler
Toplam 1061 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: emrahh14

Kullanıcılarımız toplam 2931 mesaj attılar bunda 579 konu

Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları

+4
sky
SaDeM
mihriban_aslı07
ipek
8 posters
YazarMesaj
ipek
Diziye Alışmış Üye
Diziye Alışmış Üye
ipek

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 28
Points Points : 1144
Rep Puanı Rep Puanı : 76
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 31/08/09
Yaş Yaş : 30
Oyuncunuz : 9

Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları Empty
MesajKonu: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları   Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları EmptyC.tesi Şub. 13 2010, 13:20

Her zamanki gibi harika bi bölümdü!
mahmutun yeni türküsüde müthiş!
Arda eskisi gibi çapkın bnce dha tatlıydı eski ardayı istiyorum:)
mihriban_aslı07
Behzat Ç Tutkunu
Behzat Ç Tutkunu
mihriban_aslı07

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 316
Points Points : 4258
Rep Puanı Rep Puanı : 75
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/09/09
Yaş Yaş : 29
Nerden Nerden : KALBİNİN DERİNLİKLERİNDEN / H
Oyuncunuz : 2

MesajKonu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları   Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları EmptyC.tesi Şub. 13 2010, 14:17

müthişti yha bayıldım hele türkü süper ötesiydi
Diyarla fıratta çok matraktı bu bölümde Very Happy Smile
http://asli-tandogan.yetkinforum.net/
SaDeM
• Emektar Üye
• Emektar Üye
SaDeM

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 525
Points Points : 5150
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 28/01/10
Yaş Yaş : 42
Nerden Nerden : izmir

MesajKonu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları   Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları EmptyC.tesi Şub. 20 2010, 07:40

çok güzel bir bölüm oldu....
fırat ve diyar keyifli anlar yaşattılar diziye...
bende arkadaşa katılıyorum arda diziden çok uzaklaşmış gibi görünüyorrr....
eski hali daha hoştu...
sky
Yeni Üye
Yeni Üye
sky

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4
Points Points : 47
Rep Puanı Rep Puanı : 0
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/01/10
Yaş Yaş : 59
Nerden Nerden : istanbul

MesajKonu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları   Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları EmptyPaz Şub. 21 2010, 01:04

evet güzel bir bölümdü.senaristleri kutluyorum gayet güzel topladılar diziyi.zamanla daha da güzel olacağına inanıyorum.ama haftaya hanımın çiftliğinin karşısında olacağız bakalım reytingler nasıl olacak.zira dizinin epey bir seyredeni var.arda ve zeynep gayet güzel bir ikili oldular bence pınar aydını diziye dahil etsinler.bu hafta mahmut seheri gayet güzel yola getiriyor.bizde bunu bekliyorduk.diyar ve fırat için bazı şeyler için daha erken.onların ilişkisi için acele etmesinler.bizlerede zaman versinler gözümüzün alışması için.yalnız merak ettim madem nejat işler dizi çevirecekti niçin kapalıçarşıdan ayrıldı.bunuda herhalde tmc yapımın cevap vermesi gerekiyor.
pinar_fp
Yeni Üye
Yeni Üye
pinar_fp

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4
Points Points : 39
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 21/02/10
Yaş Yaş : 37

MesajKonu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları   Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları EmptyPaz Şub. 21 2010, 17:22

arkadaşlar bu dizi çengelköyde çekiliyomuş tam olarak neresinde bilen var mı??????
nagehanbulut
Yeni Üye
Yeni Üye
nagehanbulut

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2
Points Points : 27
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 14/02/10
Yaş Yaş : 40

MesajKonu: mahmut ile seher   Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları EmptyPaz Şub. 21 2010, 18:19

ya arkadaşlar ben bu seheri hiç anlamış değilim. bu kız ne istiyor? mahmut'a karşı ne hissediyor. hep diyor sen benim arkadaşımsın, yaralarıma merhem olacaksın. sonra da mahmut ona türkü yapınca sinirleniyor ve mahmut'ta uzaklaşmaya karar veriyor. mahmut başka kız bulunca da kıskançlık krizine giriyor. biri bana seher'in ruh halini anlatsın. bu arada o çiğköftelerden bize de paket yapsın, bekliyoruz..
SaDeM
• Emektar Üye
• Emektar Üye
SaDeM

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 525
Points Points : 5150
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 28/01/10
Yaş Yaş : 42

MesajKonu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları   Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları EmptyPtsi Şub. 22 2010, 09:10

seher farklı duygular yaşıyo son günlerde bende sana katılıyorum..
bence arkadaşlıktan ileri gitmeye korkuyo bnece
zamana ihtiyacı var....
kiraz
Amatör Üye
Amatör Üye
kiraz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 11
Points Points : 168
Rep Puanı Rep Puanı : 5
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 03/02/10
Yaş Yaş : 44
Oyuncunuz : 1

MesajKonu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları   Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları EmptyPtsi Şub. 22 2010, 14:05

Bu bölüm biraz durağandı. Reytinglerde yansımışbu. Tabi bide kırk kere dizinin saati değişti.
İnşallah toparlarlar.
Altan çok yakıştı bu diziye yahu. Bakıyorumda Fırat ve Diyar harika bir çift oldular. Aralarında bir çekim var. Bence çok uzatmasınlar seyirci alıştı bence onlara.
Mahmut ve Seher de çok tatlılar Bu bölüm sadece bu iki çift seyirlikti.
leylak
Amatör Üye
Amatör Üye
leylak

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 10
Points Points : 74
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 23/01/10
Yaş Yaş : 38
Nerden Nerden : Almanya

MesajKonu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları   Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları EmptySalı Şub. 23 2010, 18:16

kiraz demiş ki:
Bu bölüm biraz durağandı. Reytinglerde yansımışbu. Tabi bide kırk kere dizinin saati değişti.
İnşallah toparlarlar.
Altan çok yakıştı bu diziye yahu. Bakıyorumda Fırat ve Diyar harika bir çift oldular. Aralarında bir çekim var. Bence çok uzatmasınlar seyirci alıştı bence onlara.
Mahmut ve Seher de çok tatlılar Bu bölüm sadece bu iki çift seyirlikti.

bence daha çok erken arkadaşım
kiraz
Amatör Üye
Amatör Üye
kiraz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 11
Points Points : 168
Rep Puanı Rep Puanı : 5
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 03/02/10
Yaş Yaş : 44
Oyuncunuz : 1

MesajKonu: Geri: Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları   Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları EmptyÇarş. Şub. 24 2010, 09:43

Arkadaşlar Fırat 4 bölümdür dizide. Eğer dizi bu sene biterse kaldı 12 bölüm falan. Ne seyredicez biz ? Onlar sanal kişiler, Diyar evimizin kızı değilki ,bırakalımda Cemalle yaşanamamış o aşk Enginle başlasın artık.Sadece çekişme izlemek istemiyorum onunda bir sınırı var. Diyarın bu hırçın kız tavırları beni sıkıyor artık.
Ben hemen ilişki yaşasınlar demiyorum ama Diyar bu kabalığı biraz bırakmalı ve ilk kıvılcımlar çakmalı artık.Bitmesine 5 bölüm kala falanmı başlasın aşkları sonrada pat diye dizi bitsin. Çok erkenden kasıt nedir anlamadım. İzleyici için erken olduğnu sanmıyorum diziyi bırakan bıraktı zaten.

Kapalıçarşı 19.Bölüm Yorumları
1 sayfadaki 1 sayfası