MeRt • Admin
Mesaj Sayısı : 507 Points : 5318 Rep Puanı : 107 Kayıt tarihi : 24/02/10 Yaş : 84 Nerden : Behzat Ç ' den Oyuncunuz :
| Konu: Web Tasarım Eğitim Seti C.tesi Şub. 27 2010, 20:53 | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]DREAMWEAVER EĞİTİM SETİ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] En popüler Profesyonel web tasarım programının son sürümünü bu setten öğreneceksiniz. Macromedia 8 Eğitim Seti Dreamweaver'ı son versiyonundaik yenilikleriyle baştan sona öğrenebileceğiniz en temel kaynak! Macromedia Dreamweaver, bütün dünyada en çok satılan Web tasarım ve geliştirme aracıdır. Web sayfaları yaratmak ve web siteleri oluşturmak için gereken tüm araçları barındıran bu eşsiz uygulama dünyadaki tüm tasarımcı ve geliştiricilerin ilktercih ettikleri web geliştirme ortamıdır. Bu set, Web tasarımcıları, Web geliştiricileri ve web sayfası oluşturma konusuyla ilgilenen diğer insanlar düşünülerek hazırlanmıştır. Bu setin temel amacı, size Dreamweaver geliştirme ortamını tanıtmak ve Web sayfalarının hazırlanması ve tasarımı için gereken becerileri kazandırmaktır. Kullanımı kolay teknik bilgi gerektirmez İleri - Geri sararak tekrar tekrar izleme imkanı Sesli, Görüntülü ve uygulamalı 4 aylık Dreamweaver Eğitimi seviyesinde Öğrendiğinizi anında uygulama imkanı Kişiye özel eğitim Hiç bilmeyenlerden Uzmanlara kadar herkes için ADOBE PHOTOSHOPCS2 EĞİTİM SETİ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Dünyanın en çok bilinen ve kullanılan resim editörü Adobe Photoshopun Son Sürümü olan CS2 artık elinizin altında. Mükemmel anlatım ve tümüyle TÜRKÇE. Başka Bir Yerde Yok.... Yine Bilgisayar Dershanesinde... Adım Adım PhotoshopCS2 Öğreneceksiniz... Photoshop Menülerinin Örneklerle Anlatımı, Efektler, Layerler, Tamamı Bu sette... Bu Setle Photoshop CS2 Hakim olacaksınız... Photoshopta Öğrenmediğiniz Konu Kalmayacak...
15 Saatlik Özel Anlatım... 6 CD ÖZEL ANLATIM 1 CD UYGULAMA CD-ROM'U * Derslerimiz Video Çekimleriyle Anlatılmıştır * Kullanım İçin Teknik Bilgi Gerektirmez * Sesli-Görüntülü ve Uygulamalıdır.. * Anlamadığınız Konularda İleri Geri Sarabilirsiniz... * Anında Öğrendiğinizi Uygulama İmkanı * Kişiye Özel Eğitim Sağlar.... * 4 Aylık Photoshop Eğitim Seviyesindedir... * Hiç Bilmeyenler veya PhotoshopCS Meslek Edinmek İsteyenler... * Sıkılmadan Photoshop Öğretir... * İddia Etmiyoruz.... İspatlıyoruz... FLASH EĞİTİM SETİ [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] FLASH EN SON VERSİYONU FLASH 8'in UYGULAMALARLA, SESLİ GÖRÜNTÜLÜ OLARAK ANLATILDIĞI BU SET BAŞKA YERDE YOK... Özel Anlatım... 3 CD ÖZEL ANLATIM * Derslerimiz Video Çekimleriyle Anlatılmıştır * Kullanım İçin Teknik Bilgi Gerektirmez * Sesli-Görüntülü ve Uygulamalıdır.. * Anlamadığınız Konularda İleri Geri Sarabilirsiniz... * Anında Öğrendiğinizi Uygulama İmkanı * Kişiye Özel Eğitim Sağlar.... * 4 Aylık Flash 8 Eğitim Seviyesindedir... * Hiç Bilmeyenler veya Flash Meslek Edinmek İsteyenler... * Sıkılmadan Flash 8 Öğretir... * İddia Etmiyoruz.... İspatlıyoruz... ASP EĞİTİM SETİ 2 CD Görüntülü Eğitim Seti [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kullanıcı ile etkileşimli siteler PWS Kurulumu VB Script Database İşlemleri İletişim Formu Sayaç Sistemi ASP Nedir? IIS Kurulumu ASP ve VB Script ASP ve Döngüler ASP Prodedürler ve Hazır Fonksiyonlar ASP Classları ve Nesneleri ASP Database İşlemleri | |
|